+31(0)348 - 750540

U bent hier: Unisolve > wie zijn wij > Hoe werken wij

Hoe werken wij

Unisolve

Unisolve zoekt naar oplossingen die duurzaam zijn!

Het incasseren van vorderingen wordt vaak geassocieerd met methoden die negatief zijn. Unisolve heeft een werkwijze die erop toeziet dat er respectvol wordt omgegaan met de schuldenaar en samen een oplossing zoekt die duurzaam is. Er kunnen legitieme redenen zijn waarom een vordering nog niet is voldaan, dat begrijpen wij. Wij zijn echter ook van mening dat schulden uiteindelijk moeten worden voldaan. Een afspraak is immers een afspraak.

Samen met een schuldenaar zoeken we naar een oplossing die past binnen de mogelijkheden en maken we heldere afspraken. Het is dan natuurlijk wel van belang dat de medewerkers van Unisolve en de schuldenaar of zijn/haar gemachtigde in contact blijven en gezamenlijk die oplossing proberen te vinden door een afbetalingsregeling aan te gaan. Dit wordt uiteraard pas gedaan als er inzicht is verkregen in de financiële positie zoals inkomsten, uitgaven en eventuele andere schulden. Aan de hand daarvan kan worden bepaald wat de aflossingsruimte is.

Na het aangaan van een regeling zullen wij deze nauwlettend bewaken en regelmatig contact onderhouden. Zolang een regeling loopt zullen er geen kosten verhogende maatregelen worden genomen. Maar mocht er om welke reden dan ook geen regeling tot stand kunnen worden gebracht of wordt een regeling niet nagekomen dan zijn wij genoodzaakt een gerechtelijke procedure te starten om vervolgens de vordering in behandeling te geven bij één van de deurwaarders waar wij mee samenwerken. In de meeste gevallen in dat niet nodig, neem daarom contact met ons op en samen lossen we het op!

Uw dossier

Uw dossier

Door hier te klikken kunt u online uw eigen dossier inzien.

Contact

Contact

Heeft u vragen, neem direct contact met ons op via

0348-750540

Of vul hier het contactformulier in

Adres

Pompmolenlaan 10 | 3447 GK Woerden | Nederland | Contact