+31(0)348 - 750540

U bent hier: Unisolve > problemen > Ik heb heel veel schulden

Ik heb heel veel schulden

Ik kan helemaal niet betalen! 

Er is natuurlijk een verschil tussen niet kunnen en niet willen. Kunt u écht niet betalen, en is er dus sprake van ‘betalingsonmacht’, dan verwachten wij van u in ieder geval inzicht te verkrijgen in uw financiële situatie. Het kan zomaar zijn dat wij binnen uw beperkte situatie tóch een goede oplossing kunnen vinden. Misschien komt u wel in aanmerking voor uitstel. Bel ons daarom vandaag nog op, 0348-750540 of gebruik het contactformulier, hoe langer u wacht, des te meer risico loopt u op extra kosten. 

Help! Ik heb al een betalingsregeling maar ik raak mijn baan/uitkering kwijt! Wat nu? 

Het is vervelend dat u een wijziging in uw situatie doormaakt die voor u nadelig is. Mogelijk moeten de afspraken die wij met u hebben op deze wijziging aangepast worden. Het is dan ook het beste dat u ons zo snel mogelijk belt, dan zijn u én wij tijdig voorbereid op de aanstaande veranderingen! 

Ik ben toegelaten tot schuldhulpverlening of WSNP of ik ben failliet verklaard! Wat nu?

Indien u bent toegelaten tot de schuldhulpverlening of WSNP of indien u failliet bent verklaard, is het van belang dat Unisolve daarvan direct op de hoogte wordt gesteld. Wij willen dan weten wie uw contactpersoon, bewindvoerder of curator is. Bij welke organisatie deze is aangesloten. En via welk telefoonnummer en welk e-mailadres kunnen wij uw contactpersoon/bewindvoerder of curator bereiken. Houd deze gegevens dus bij de hand. U kunt deze informatie ook aan ons doen toekomen via het contactformulier op deze website. 

Contact

Contact

Heeft u vragen, neem direct contact met ons op via

0348-750540

Of vul hier het contactformulier in

Adres

Pompmolenlaan 10 | 3447 GK Woerden | Nederland | Contact