+31(0)348 - 750540

U bent hier: Unisolve > (af)betalen

(af)betalen

Ik wil mijn schuld in één keer afbetalen!

Is uw schuld aan Unisolve niet (meer) zo hoog, dan kan het voor u voordelig zijn om deze in één keer terug te betalen. Hoe langer u wacht, hoe meer geld het u zal kosten! Unisolve gaat immers dóór met het in rekening brengen van rente als vergoeding voor een genoten krediet. U mag ons natuurlijk altijd bellen als u tóch nog vragen hebt! Ons telefoonnummer is 0348-750540

Ik kan mijn schuld niet in één keer afbetalen!

Natuurlijk begrijpen wij het als u geen geld heeft om in één keer af te betalen. Uw vordering is niet voor niets bij ons terecht gekomen! Samen gaan we op zoek naar een oplossing. U kunt ons het beste bellen zodat wij met hoor en wederhoor de afspraken goed op elkaar af kunnen stemmen. Wacht daarom niet en neem direct contact met ons op! 

Ik kan helemaal niet betalen! 

Er is natuurlijk een verschil tussen niet kunnen en niet willen. Kunt u écht niet betalen, en is er dus sprake van ‘betalingsonmacht’, dan verwachten wij van u in ieder geval inzicht te verkrijgen in uw financiële situatie. Het kan zomaar zijn dat wij binnen uw beperkte situatie tóch een goede oplossing kunnen vinden. Misschien komt u wel in aanmerking voor uitstel. Bel ons daarom vandaag nog op, 0348-750540 of gebruik het contactformulier, hoe langer u wacht, des te meer risico loopt u op extra kosten. 

Help! Ik heb al een betalingsregeling maar ik raak mijn baan/uitkering kwijt! Wat nu? 

Het is vervelend dat u een wijziging in uw situatie doormaakt die voor u nadelig is. Mogelijk moeten de afspraken die wij met u hebben op deze wijziging aangepast worden. Het is dan ook het beste dat u ons zo snel mogelijk belt, dan zijn u én wij tijdig voorbereid op de aanstaande veranderingen! 

Uw dossier

Uw dossier

Door hier te klikken kunt u online uw eigen dossier inzien.

Contact

Contact

Heeft u vragen, neem direct contact met ons op via

0348-750540

Of vul hier het contactformulier in

Adres

Pompmolenlaan 10 | 3447 GK Woerden | Nederland | Contact