+31(0)348 - 750540

U bent hier: Unisolve > Vragen > Vragen over betalen

Vragen over betalen

Ik heb een brief of e-mail gekregen waarin staat dat ik moet betalen! Wat nu?

Neem direct contact op met Unisolve. Onze contactgegevens staan altijd op de brief of in de e-mail, net als het dossiernummer dat u moet vermelden als u ons belt. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor aflossing! 

Ik wil mijn schuld in één keer afbetalen!

Is uw schuld aan Unisolve niet (meer) zo hoog, dan kan het voor u voordelig zijn om deze in één keer terug te betalen. Hoe langer u wacht, hoe meer geld het u zal kosten! Unisolve berekent immers maandelijks de verschuldigde rente die u verplicht bent te betalen . U mag ons natuurlijk altijd bellen als u tóch nog vragen hebt! Ons telefoonnummer is 0348-750540.

Ik kan mijn schuld niet in één keer afbetalen!

Natuurlijk begrijpen wij het als u geen geld heeft om in één keer af te betalen. Uw vordering is niet voor niets bij ons terecht gekomen! Samen gaan we op zoek naar een oplossing. U kunt ons het beste bellen zodat wij met hoor en wederhoor de afspraken goed op elkaar af kunnen stemmen. Wacht daarom niet en neem direct contact met ons op! 

Ik kan helemaal niet betalen! 

Er is natuurlijk een verschil tussen niet kunnen en niet willen. Kunt u écht niet betalen, en is er dus sprake van ‘betalingsonmacht’, dan verwachten wij van u in ieder geval inzicht te verkrijgen in uw financiële situatie. Het kan zomaar zijn dat wij binnen uw beperkte situatie tóch een goede oplossing kunnen vinden. Misschien komt u wel in aanmerking voor uitstel of een andere vorm van (tijdelijke) tegemoetkoming. Niets doen is in ieder geval nooit een oplossing. Bel ons daarom vandaag nog op, 0348-750540 of gebruik het contactformulier, hoe langer u wacht, des te meer risico loopt u op extra kosten. 

 

Uw dossier

Uw dossier

Door hier te klikken kunt u online uw eigen dossier inzien.

Contact

Contact

Heeft u vragen, neem direct contact met ons op via

0348-750540

Of vul hier het contactformulier in

Adres

Pompmolenlaan 10 | 3447 GK Woerden | Nederland | Contact